Lediga tjänster

Medarbetare till kundsupport

Till vår kundsupport i Stockholm söker vi nu en kundorienterad, utåtriktad och glad person med sinne för detaljer och som har lätt för att lära. Vi ser gärna att du tidigare jobbat med kundsupport för webbutik och/eller detaljhandel. Vi erbjuder en heltidstjänst i en liten, kreativ organisation med högt tempo. Du kommer att ha telefonen, mailen, vårt affärssystem och vår webbutik som primära arbetsredskap. Exempel på arbetsuppgifter är:

· Svara på kundförfrågningar på telefon och mail (genom Freshdesk)

· Skapa offert och order i vårt affärssystem Microsoft Business Central

· Hjälpa kunder med leverans- och logistikfrågor

· Hjälpa butiksgänget på Karlavägen med förfrågningar och service

· Ta hand om reklamationer och returer

Vi ser gärna att du jobbat med något liknande sedan tidigare och att du är service-minded och kommersiell. Vi tror att du har gott om energi, är självgående men ändå en team-player. Tempot är högt hos oss och det är många bollar att hålla i luften så det är därför viktigt att du är stresstålig. Din svenska och engelska är mycket god i tal och skrift och du har goda datorkunskaper. Kan du även tala norska är det mycket meriterande!

Tjänsten utövas på vårt nybyggda kontor i Västberga, Hägersten. Ansök genom att skicka in ditt CV och personliga brev via LinkedIn eller mail.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

lediga tjänster - sekelskifte - gammaldags stil - klassisk inredning - retroJavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.